Lessen

De groeplessen bestaan voornamelijk uit de dansstijl streetdance.

Als kroon op het harde werken is er elk seizoen de grote jaarlijkse show in Myllesweerd!

Iedere groep mag dan zijn of haar danskunsten tonen aan groot publiek! Zie hieronder alle groepslessen:

Keep on Movin' MINI

In deze les leren de kinderen om vrij te durven bewegen in de danszaal. Door middel van leerzame dans en telspelletjes leren ze de danszaal, juf en sfeer van de les kennen.
Uiteraard besteden we ook elke les tijd aan het leren van leuke energieke dansjes welke we elk jaar op het grote podium mogen laten zien! Voor deze groep hebben we door het jaar heen enkele themalessen, zoals sinterklaas dansles, kerst dansles en carnaval dansles. Dan mogen de kinderen verkleed naar de danszaal komen! Plezier staat bij Kids dance absoluut voorop! Iedereen krijgt in deze les de kans om op zijn of haar tempo te leren , ook elkaar helpen en aanmoedigen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn onderwerpen die in de kids dance les centraal staan. Kijk in het lesrooster voor een les bij jou in de buurt!


Keep on Movin' JUNIOR & DANCE STARS

In deze les zijn alle leerlingen vaak erg gemotiveerd en willen ze graag snel aan de slag. We starten bij de Jeugd steetdance groepen dan ook direct met een warming-up. Deze wordt gevolgd door techniek oefeningen, aangevuld met spieroefeningen en choreografieën. Zo worden de leerlingen iedere keer uitgedaagd om te groeien en leren. Ook in deze les (en alle lessen van Dansschool Keep On Movin’) staat plezier bovenaan en dat betekent dat iedereen die deze lessen volgt dit op zijn of haar tempo kan doen. Bekijk het lesrooster voor een les bij jou in de buurt!


Keep on Movin' DEMO

Verschillende tempo’s, meer vloerwerk, alle technieken toepassen...deze groep heeft alles! We werken in een lekker tempo aan verschillende choreografieën het gehele seizoen. Het niveau en de werkethiek stijgen bij elke nieuwe choreografie. Deze fijne samenwerking tussen de groep en docent brengt streetdance tot een groot feest. Zin om te beginnen? Bekijk het lesrooster.


Keep on Movin' ADULTS

Ben je volwassen en wil je toch graag dansen? Natuurlijk kan dat! Wij hebben speciale lessen voor volwassenen. Je hoeft geen dansverleden of ontzettend veel ervaring te hebben. In deze lessen zorgen we ervoor dat de hele groep aandacht krijgt en iedereen de mogelijkheid krijgt om lekker te bewegen op muziek in leuk gezelschap.
Natuurlijk proberen we in de lessen iedereen te motiveren om elke les weer een stapje omhoog te gaan. Door middel van een goede warming-up, uitleg van choreografie en voldoende leertijd, spieroefeningen en een cooling down heb je een complete body workout in een uur zonder dat je er bij stil staat! We hebben Adult Streetdance voor 20+ , 30+ en 40+. Kijk in het lesrooster voor bij jou in de buurt.