Contact

Renske Driessen

Mijn naam is Renske Driessen, ik ben geboren in Gassel en eigenaar van Dansschool Keep on Movin'. Dansen is mijn grote passie, dit doe ik al vanaf mijn vierde jaar! Destijds heb ik altijd buiten Gassel moeten dansen omdat hier geen dansschool aanwezig was. Toen ik de middelbare school had afgerond, ben ik auditie wezen doen voor de dansopleiding op het ROC. Al snel kreeg ik het bericht dat ik was aangenomen. Toen begon het avontuur van Dansschool Keep on Movin’ langzaam op gang te komen.

Tijdens de opleiding heb ik als hobby een aantal dansgroepen opgezet in Gassel. Met het idee om plezier te hebben in bewegen. Dit bleek zo goed aan te slaan dat het al snel uitgroeide naar een volledig dansprogramma voor jong & oud! Na de opleiding ben ik het lesprogramma gaan uitbreiden en is Keep on Movin’ gegroeid naar een volwaardige dansschool. Het doel van Dansschool Keep on Movin’ is dan ook plezier in bewegen!

In de afgelopen jaren zijn er meerdere locaties bijgekomen en nog meer diversiteit in de lessen. De danslessen die ik geef in kleine dorpen dragen bij aan de leefbaarheid in deze dorpen. Hier ben ik natuurlijk hartstikke trots op! Op dit moment geef ikzelf nog alle lessen binnen Dansschool Keep on Movin’.
 Kijk rustig rond op de website voor het lesrooster of andere informatie. Ik hoop je snel te mogen begroeten bij Dansschool Keep on Movin’!


Roos van Herkhuizen

Mijn naam is Roos van Herkhuizen.
Dansen is mijn grootste passie, wat ik het liefste doe!
Van kinds af aan volg ik allerlei danslessen in diverse stijlen, van klassiek, jazz tot hiphop.
De afgelopen jaren heb ik veel diverse lessen gegeven en dansworkshops verzorgd. Binnenkort ga ik les geven bij dansschool Keep on Movin’ en daar heb ik super veel zin in! Mijn passie voor dans overbrengen staat centraal in mijn lessen.
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op hun gemak voelt, dat er hard gewerkt wordt waarbij plezier in mijn lessen op de eerste plaats staat!
Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom gezellig langs bij een van mijn lessen op één van de locaties van Dansschool Keep on Movin’.


 

Wil je:

  • meer informatie
  • een proefles willen volgen
  • of heb je een andere reden

Neem contact op via onderstaande gegevens en je hoort zo spoedig mogelijk een reactie.

Email: info@keeponmovin.nl
Mobiel: 06 - 30 15 70 06

Eigenaar Dansschool Keep on Movin'

Roos bij dansschool Keep on Movin'